Hírek

Hírek

SBTC – FOCITÁBOR 2017

2017-tabor

Az SBTC idén nyáron is sok szeretettel várja napközis focitáborának 3 turnusába (megfelelő létszám estén további időpontokban is tudunk indítani turnust) – előképzettségtől függetlenül – azokat az 5-15 éves fiúkat és lányokat, akik szeretnék jó hangulatban, egy jó közösségben, a foci köré épülő programokkal eltölteni a nyári szünidőt!

Helyszín: SBTC Tó-strandi Sporttelep

Részvételi díj: 15.000.-Ft/fő
Kedvezményes részvételi díj: 13.000.-Ft/fő (azonos turnusba beiratkozó testvéreknek.

Turnusok:
I. június 19-23. 

II. június 26-30.

III. július 10-14.

A Tábor ismertetése
Napközis focitáborunk nagyon népszerű a gyerekek körében. Táborunk célcsoportjának korosztálya a középső csoportos óvodásoktól az általános iskolás kor végéig terjed.

Fontos dolog, hogy bár focitáborainkban nagyon sok tehetséges gyerek megfordul, táborunk nem mesterképző, minden focizni szerető gyereket szeretettel várunk, és figyelünk is arra, hogy mindenki sikerélményben részesüljön, tehetségétől függetlenül. Ezt a dolgot nagyban segíti, hogy a foci alapvetően egy olyan sportág, amit az eltérő adottságú gyerekek is élvezetesen tudnak együtt játszani.
A magas létszám, valamint az óvodás és iskolás gyerekek eltérő életkori sajátossága miatt a tábor elején a gyerekeket életkor szerint csoportokba osztjuk be.  A csoportok külön edzőket kapnak, programjaik is külön vannak szervezve. A csoportbeosztásoknál figyelembe vesszük, hogy az ismerősök, barátok, testvérek azonos csapatba kerüljenek.

Szervezett sport programok
Naponta három irányított sportfoglalkozás van a focitábor programjában.


Jelentkezés, beiratkozás 
A tábor egyes turnusaira telefonon vagy személyesen lehet jelentkezni. 


Elérhetőségeink:
06(20)341-1267 Horváth Zsolt, 06 (70) 238-2351 Csatlós tamás