Üdvözlünk az SBTC Kapusedzői oldalán!

A kezdeményezés Nógrád megyében egyedülálló módon, szeretne olyan egész éves kapusképzést biztosítani amely a környékről bárki számára elérhető, minden korosztálynak megfelelő és egyéni igényekhez is tud alkalmazkodni. Az edzéslehetőség nálunk adott, minden olyan kapusnak kortól és nemtől függetlenül, aki fejlődni szeretne, speciális edzésre van szüksége vagy szinten akarja tartani magát. Azoknak a fiatal kapusok akik az egész szezonban velünk akarnak készülni, az SBTC korosztályos utánpótlás csapataiba való igazolás jelentheti az állandó versenyeztetést.

11149447_996945007007078_7561512730285508473_n

A kapusok felkészítéséért, a heti rendszeres edzésekért Babják Csaba kapusedző a felelős.

A kapusedzések célja, hogy a jelentkezők minél magasabb szinten sajátíthassák el a kapusok játékának speciális technikai és taktikai elemeit. Speciális gyakorlatokkal fejlesztjük a kapuspalánták fizikai és együttműködési képességeit, nagy hangsúlyt fektetünk a tanulási képességek csiszolására és a kapusok technikájának, állóképességének, erejének és gyorsaságának fejlődésére.

Az edzések alatt a fizikai és mentális képességek folyamatos fejlesztése mellett nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy a kapusaink fegyelmezett, szorgalmas, kitartó sportolókká
váljanak!

 

JELENTKEZEM: