Hírek

Hírek

Győzelem a Karancslapujtő ellen

SBTC – Karancslapujtő 3-0 (0-0)

Gól: Tarlósi M., Oláh F., Branyi J.

mérkőzés jegyzőkönyv itt: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/13/17193/8/1279133.html

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, a nemrég elhunyt egykori Stécé kiválóságra, Horváth Ferencre emlékeztünk. Horváth Ferenc ( 1968 és 1977 között a Salgótarjáni BTC labdarúgója volt. 1968. április 21-én mutatkozott be az élvonalban a Videoton ellen, ahol 2–2-s döntetlen született. Az élvonalban 233 bajnoki mérkőzésen 39 gólt szerzett. Részese volt a Salgótarjáni BTC legnagyobb sikerének, az 1970–71-es bajnoki bronzérem megszerzésének. Nyugodj Békében Fefe!

 

Mindkét csapat tapogatózva kezdte a mérkőzést. Először a vendég kapu került veszélybe.  Bata ijesztgette a vendégeket. Nem sokkal később egy védelmi hibát kihasználva, kétszer is gólt lőhetek volna a vendégek. Ez felébresztette a csapatot, de a félidő végéig nem sikerült megszerezni a vezető gólt.

A második félidőre egy sokkal elszántabb hazai csapatot láthatott a rég nem látott szép számú publikum. Futószalagon jöttek a helyzetek, amiből egyet,Tarlósi értékesített az 52. percben. Az 55. percben egy kiállítás miatt a vendég csapat megfogyatkozott. A vendégek megpróbáltak feljebb tolni védekezésüket, ami azt eredményezte, hogy még több üres terület adódott támadóink számára. Kérdés csak az volt, hogy mikor szerzünk újabb találatot, találatokat. Erre a 80. percig kellett várni amikor Oláh F. remek gólt szerzett. Majd végül Baranyi J. egy gyors támadás után mattolta az ellenfél védelmét, amivel kialakult a 3-0-ás hazai győzelem.

Szép volt fiúk!